/nyheder/fv22/

Folketingsvalg 2022 - dit overblik

Folketingsvalget 1. november 2022 er overstået - og resultatet er nu kendt. Vi har har en særlig side, hvor du kan klikke rundt i resultaterne fra hele øen og på kandidaterne:

Åben resultatsiden her.

 

Herunder får du et overblik over relevante informationer, links, programmer og udsendelser som vedrører valgkampen. Det hele kan naturligvis også ses på play.tv2bornholm.dk og i vores app.

Du kan blandt andet se 'Mød partiet' hvor TV 2/Bornholm i løbet af valgkampen sende liveprogrammer - ét med hvert parti. Her kan du møde alle kandidaterne fra alle opstillingsberettigede partier. Hver liste, sit program. Programmerne er live og sendes første gang kl. 17.05 og genudsendes kl. 21.00. Vi starter med de nyeste lister og slutter med den liste, der fik flest stemmer på Bornholm ved seneste folketingsvalg.

Mød partiet - og de bornholmske kandidater

TV-debatter med alle 14 lister

I løbet af valgkampen er én kandidat fra hver af de på forhånd opstillingsberettigede partier inviteret til i alt to debatter som sendes af TV 2/Bornholm:

Tematiserede debatter

TV 2/Bornholm vil i løbet af ugerne op til valget afholde tre tematiserede debatter:

De unges valg: Podcast-samtaler med et panel af unge Bornholmere

Deltag i debatten!

Du kan også her efter valget komme med dit input. Ved at sende spørgsmål og kommentarer til os.

Vi elsker video
Del derfor gerne din kommentar eller dit spørgsmål ved at sende det til os i en video. Optag det som du vil og send det fra din mobiltelefon via vores app, via Facebook eller på en mail.

  • Varighed ca. et minut
  • Hold gerne telefonen lodret

...vi elsker også ord
Du kan også sende en mail, skrive en kommentar eller skrive en besked til os på Facebook. Vi holder hele tiden øje med, hvad der kommer ind. Skriv også gerne ind, hvis du arrangerer et valgmøde eller lignende - helst på vores mailadresse.

- Hent TV 2/Bornholms app til iOS - og tip os i appen
- Hent TV 2/Bornholms app til Android - og tip os i appen
- Skriv til os via Facebook og Messenger
- Send en mail til redaktion@tv2bornholm.dk